Avaliações de De Haven Grillroom Werkendam

Avaliações recentes

5.0
Vink
18 maio 2024

Het eten werd binnen de afgesproken tijd bezorgd. Was weer goed van smaak en lekker warm.

Connie
16 maio 2024

Lekkere pizza's en keurige bezorging op tijd!

Liesbeth
4 maio 2024

Heerlijke pizza’s

Pardoela
19 abril 2024

Altijd lekker

Jacky
17 abril 2024

Zoals altijd mooi op tijd , goed warm en heerlijk gegeten !

Maja
13 abril 2024

Zoals gewend, erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

Christine
6 abril 2024

Heerlijk gegeten. Alles was warm en mooi verpakt. Echt een aanrader.

Vink
1 abril 2024

De pizza's waren goed van smaak en nog warm bij thuisbezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JP Hovestadt
25 março 2024

het smaakte weer heerlijk

Maroushah
25 março 2024

Eten is altijd goed hier

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Collinda Versluis
19 março 2024

Super eten

Pardoela
19 março 2024

Altijd lekker

Dennis
18 março 2024

Netjes op tijd en de pizza was heerlijk 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Smits
16 março 2024

Flinke porties, altijd warm en snel bezorgd!

Jacky
4 março 2024

Altijd goed en lekker! Deze keer niet heel erg warm maar dat nog nooit eerder gehad dus zal wel eenmalig zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pols
25 fevereiro 2024

De twee pizza’s waren erg lekker , verse ingrediënten, goed warm, en snel bezorgd.

Jelena
21 fevereiro 2024

Snelle bezorging en de pizza was weer erg lekker! Genoeg toppings en helemaal vettig. Wij bestellen hier graag!

Maja
18 fevereiro 2024

Vanavond pizza besteld, snel bezorgd en smaakte heerlijk. Alles even vers en goed belegd. Zeker een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels Slinger
15 fevereiro 2024
Maja
26 janeiro 2024

Supersnel bezorgd, en was heerlijk!

Van der Stelt
24 janeiro 2024
Pardoela
17 janeiro 2024

Lekker,en snel bezorgd

Fiona
12 janeiro 2024

Helaas was de pizza een beetje koud.

Antoine Hoevenaren
29 dezembro 2023

Meestal erg tevreden, maar er zat deze keer wel erg veel kaas op. Dat was jammer.

Richard
28 dezembro 2023

Soms beetje vroeg maar altijd wel optijd soms vergeten ze wel is wat maar dat nemen we voor lief maar veder is het altijd lekker

Vd Meijden
23 dezembro 2023

De nieuwe pizza geprobeerd, deze is goed bevallen.

Hartman
20 dezembro 2023

Super shoarma-schotel Heerlijk Turks broodmet Kebab Altijd uitstekend vers en quick bezorgd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Julian Van Hemert
20 dezembro 2023

Goede pizza's, ietwat prijzig. Bezorging was 15min. te vroeg.

Ippel
8 dezembro 2023

Goede Tonijnsalade Heerlijke Kip Uitstekende shoarma-speciaal

Heidi
19 novembro 2023
Kate
16 novembro 2023

Altijd vers, lekker en zeer snelle bezorging.

Ilona
5 novembro 2023

Heerlijke pizza's. De pizza's waren goed belegd. Bezorging gekozen voor zo snel mogelijk, binnen een half uur waren ze er.

RHZ
27 outubro 2023

Heerlijke pizza's, topkwaliteit! Gigantische kanjers zijn het!

Ramona
9 outubro 2023

De bestelling was snel bezorgd, ruim binnen de tijd die aangegeven was. Het eten was lekker en kwam ook warm aan.

Cor
5 outubro 2023

altijd lekker en ruim voldoende en op tijd bezorgd!

Hetty kamerman
16 setembro 2023

Niks toe te voegen topzaak en top mensen!!!

J
14 setembro 2023

Bezorging was snel en netjes. Frietvet was oud dat proefde je . Eten verder heel goed

NC. Klop
13 setembro 2023
André de Boom
12 setembro 2023
E. K.
26 agosto 2023

Lekkere pizzas en goede service.

Wim Thiermann
25 agosto 2023

Bezorger kan adres niet vinden te laat eten koud

Cor
25 agosto 2023

heerlijk gegeten! goed warm en op tijd bezorgd

J.
5 agosto 2023
Kees Groeneveld
24 julho 2023

Pizza en chicken strips waren goed warm en krokant, helaas zaten er maar 6 ipv de 10 bestelde chicken strips bij .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

fabrizio
19 julho 2023

goeie pizza, maar had nog even wat kruiden over gekund

Vdw
12 julho 2023

Eten super, alleen weer zo ongelofelijk gierig met de saus. Bestelling van €60,- en dan 1 bakje saus delen met z’n 4en. Kansloos!!!

Reacção a De Haven Grillroom

Allereerst bedankt voor uw feedback. U besteld zelf 2 bakjes knoflooksaus voor uw bestelling van 59€, wij gaan dan niet uit ons zelf meer of minder sauzen meegeven

Pauli
11 julho 2023

Heerlijk gegeten

Henk Versluis
10 julho 2023

dank voor de super snelle service.

Dick
8 julho 2023

Helaas 3 kwartier te vroeg.

Kate
2 julho 2023

Super fresh and delicious…arrived earlier than predicted. Driver followed delivery directions and was helpful and friendly.

John Visser
28 junho 2023

Snelle bezorging. Pizza's waren goed warm, en smaak was prima.

Pauli Meijer
21 junho 2023

Goedenavond we hebben heerlijk gegeten. Alleen 1 ding wij wilde ons broodje kip op een Turks broodje en niet op een pitabroodje Ik kon dat met bestellen niet duidelijk aangeven en kregen daardoor denk ik pita ipv Turks brood Ik heb het wel in de mededelingen aangegeven. Dan nog een vraag bij de shoarma zat friet maar bij de kip ook hoort dat of was het een foutje? Het staat namelijk niet bij het broodje vermeld. Vriendelijke groeten Pauli

Clara
18 junho 2023

Op tijd geleverd, was goed warm, heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
10 junho 2023

Jammer dat er geen btw bon meegeleverd kan worden.

Van den Berg
29 maio 2023

Goed eten! Bezorging keurig op tijd, ondanks dat het een feestdag was. Echter waren de bakjes knoflooksaus erg waterig geworden doordat deze op het warme eten waren gezet. Misschien voortaan apart erbij geven. Verder top!

Pols
28 maio 2023

Pizza en shoarma schotel, beide erg lekker.

Peter la Pierre
18 maio 2023

Snel en lekker

A
17 maio 2023

Optijd, warm.

Ruben
6 maio 2023

Het was heel goed warm en meer dan genoeg ! Super lekker gegeten.

JP Hovestadt
2 maio 2023

Altijd weer lekker en op tijd klaar

Gabrielle
29 abril 2023

Wederom weer lekker gegeten 👍

Harko
29 abril 2023

Goede service, heerlijke pizza!

Maja
10 abril 2023

Weer heerlijk gegeten, zoals iedere keer!

Kees Groeneveld
10 abril 2023

Prima op tijd en ruim voldoende vlees. Alles goed warm . SUPER

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty kamerman
9 abril 2023

Is gewoon goed !!!

A
9 abril 2023
Joke Hovestadt
6 abril 2023

Het was weer heerlijk

Theo
26 março 2023
Gert
21 março 2023

goed eten, op tijd klaar om af te halen, 1 pizza was net iets te lang gebakken, maar verder altijd top!

Leendert
19 março 2023

Heerlijk en warm eten op afgesproken tijd.

Gabriëlle
13 março 2023

Ik zou graag ook de mogelijkheid hebben een kleiner portie kapsalon te kunnen bestellen. Voor de kleinere eters onder ons wellicht een aanvulling 🙂 Verder alles goed 👍👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leendert Verhoeven
2 março 2023

Uitstekende kwaliteit en de bezorging prima op het aangevraagde tijdstip. Het was onze eerste bestelling bij Eetcafe De Haven, maar zeer zeker niet de laatste!

Mary
26 fevereiro 2023

Heerlijke Sami pizza gegeten! Super vers, erg goede kwaliteit!

Bettina
19 fevereiro 2023

Ik vindt de pizza wel duur geworden

Ikkuh
18 fevereiro 2023

Kwaliteit wordt naar mijn mening slechter…Eten drijft in het vet/olie. Maar bezorging was precies volgens aangegeven tijdstip!

Cor
30 janeiro 2023

prima en erg lekker

Richard
27 janeiro 2023
Hartman
25 janeiro 2023

Altijd goede kwaliteit en goede bezorg service !

Gerco
15 janeiro 2023

Eten was prima. Maar ik had een extra pita besteld, maar die zat er niet bij, helaas.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeannette
8 janeiro 2023

Pizza was super . Snelle levering 👍🏼

kp
6 janeiro 2023

er was een broodje Dõnher besteld alleen het broodje zat er niet bij

Jacky
29 dezembro 2022

Altijd op tijd, goed warm en weer heerlijke gegeten!

Pols
28 dezembro 2022

Pizza erg lekker , goed gevuld en warm

Lizet smits
23 dezembro 2022

Ze waren snel, kip was lekker pittiggekruid. Er leek weinig zout in te zitten wat het alleen maar lekkerder maakt! Ook de vegetarische pizza was wederom tip top in orde! Ik wens jullie hele fijne feestdagen toe!

Henk
20 dezembro 2022
Hrant
14 dezembro 2022
W. Vroegh
11 dezembro 2022

De schotels waren zorgvuldig ingepakt en nog goed warm bij aflevering. Snel aan huis bezorgd. Bestellen via website was makkelijk en overzichtelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C van den Heuvel
11 dezembro 2022

Tot mijn spijt heb ik een zeer negatieve beoordeling , als ik kijk naar andere pizza collega's zijn jullie vreselijk duur geworden vrijdag j.l had ik een kleine pizza schotel besteld en ben me kapot geschrokken van jullie woeker prijzen 18.50 euro . Bij deze zal dus niet MEER BIJ JULLIE BESTELLEN

Reacção a De Haven Grillroom

Beste. Wellicht bent u niet op de hoogte van de prijsstijgingen die wij als restauranthouder moeten incasseren. Onze winstmarge is gelijk gebleven. Betreft de prijs van de schotel, dat is geen 18.50 maar € 15.99. Om de bezorgkosten te besparen kunt u kiezen om het af te halen. Daarnaast hebben wij een speciale kortingsactie voor onze klanten die zij bij iedere besteding van 50€ een kortingscode van 3€ tegemoet krijgen en bij elke bestelling 5% korting bij bezorging én 10% korting bij afhalen krijgen. Een vergelijking met andere restaurants is niet te maken ieder restaurant is uniek aan werkwijze, service, kosten en smaakbeleving.

JP Hovestadt
6 dezembro 2022
Pardoela
4 dezembro 2022
Antoine
2 dezembro 2022

17:12 besteld. Bevestigingsmail ontvangen waarin staat om 18:00 wordt bezorgd. Om 18:23 gebeld waar het blijft. Antwoord: nu onderweg. Pizza ontvangen 18:41. Pizza was verder wel goed.

Verheij
21 novembro 2022

Het eten was heerlijk maar helaas miste we de extra bestelde ui, champignons en paprika. Terug was geen optie dan is je eten weer koud.

Jacky
18 novembro 2022
Jan
17 novembro 2022
Linda
13 novembro 2022

Altijd snelle bezorging, en goed eten.

Wilma
8 novembro 2022

had 1 pizza zonder kaas besteld, maar het zat er toch op. Gebeld en binnen 15 minuten kreeg ik een pizza zonder kaas. Top en snel opgelost!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Huisman
6 novembro 2022

Was weer een snelle bezorging. Ipv 50 minuten, was het 30 minuten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pieter
29 outubro 2022

Warm, lekker , en snel bezorgd!!

Antoine
28 outubro 2022

2 pizza shoarma besteld. Vlot geleverd en lekker. Prima.

L.M.
24 outubro 2022

Ik had eten besteld voor bezorging om 19:00. Erg vriendelijke bezorger, die het eten precies op tijd bracht. Het eten was erg lekker en ook goed warm. Wij zullen zeker vaker bestellen.